Peter Snijder benoemd tot erelid.

Peter Snijder Erelid

Peter SnijderAfgelopen dinsdag 16 september 2023 deelde onze kapelmeester ons mee dat hij stopt met het muziek maken bij de Zwolse Stroatklinkers en er leiding aan geven. Peter wil zijn tijd en talenten inzetten voor zijn passie, de Egerländer muziek. Voor ons als Klinkers een pijnlijk besluit, maar één die we alleen maar respecteren kunnen!

Jarenlang heeft Peter voor de kapel gestaan en het geduld opgebracht ons de stukken in te studeren. Ondanks dat hij in ploegendienst werkt, was hij er bij optredens en repetities bij, ook als dat wat minder handig uitkwam met zijn slaapritme! We zullen Peter in die rol enorm missen!

Maar helemaal afscheid nemen willen we niet! Daarom heeft de kapel unaniem besloten om Peter Snijder te benoemen tot Erelid van onze vereniging. Als eerbetoon voor zijn inzet als Kapelmeester en Muzikaal Leider. Zo blijft Peter voor altijd, zei het in ruste, deel van de Kapel.